Horoskopai
Paieška Pranešti naujieną LT RU EN Kontaktai Reklama
Naujienos Lietuvoje ir pasaulyje
  • Naujienos
    • Covid-19
    • Naujausios
    • Skaitomiausios
    • Lietuvoje
    • Užsienyje
    • Kriminalai
    • Nuomonių ringas
    • Politiko akimis
    • Pilietis
    • Teisė
    • Sveikata
    Tyrimai
    • Melo detektorius
    • Demaskuok
    • Medijos Karas Propaganda
    Mestai
    • Vilnius
    • Kaunas
    • Klaipėda
    • Šiauliai
    • Panevėžys
    • Alytus
    • Marijampolė
    • Utena
    • Telšiai
    • Tauragė
    • Palanga
  • Video
    • Transliacijos
    • Laidos
    • Archyvas
    • 24/7 kameros
    • Delfi TV
  • Verslas
    • Naujausios
    • Transportas
    • Mano eurai
    • Bloomberg
    • M360
    • Energetika
    • NT
    • Nuomonės
    • Rinkos
    • Agro
    • Mokslas
    • Karjera
    • Auto
    • Būstas
  • Sportas
    • Krepšinis.lt
    • Futbolas
    • Tenisas
    • F-1
    • Auto ir motosportas
    • Kitos sporto šakos
    • Sporto pinigai
  • Veidai
    • Lietuvos įžymybės
    • Užsienio žvaigždės
    • Kinas
    • Muzika
    • Įvairenybės
    • TV eteris
  • Laisvalaikis
    • Gyvenimas
    • Kelionės
    • Maistas
    • Moterys
    • Šeima
    • Stilius
    • Grynas
    • Kultūra
    • Bored Panda
    • Letena
    • Kablys
  • Projektai
    • Multimedija
    • Režimo bėgliai
    • Verslo požiūris
    • Sekant pinigus
    • Mergaitės taip nedaro
    • LOGIN
    • Smalsūs EP
    • Socialiniai darbuotojai keičia gyvenimus
    • Receptų receptai
    • Kieno didesni?
    • Aktyvi bendruomenė
    • Techtop 2021
    • Kiekvienas gali
    • Mano investicija
    • Sveikatos mitai
    • Lietuviškos atostogos
  • Kita
    • Orai
    • Horoskopai
    • Receptai
    • Kryžiažodžiai
    • Fotogalerijos
    • Temos
    • Partnerio turinys
    • TV programa
    • Valiutų kursai
  • Prenumerata
Receptai
Kategorijos
Pažymėti
  1. Receptai
  2. Uogienės/Džemai
  3. Raudonųjų serbentų uogienė – tiems, kas mėgsta rūgščiau
Lengvai paruošiamas
20 min.
(6)

Raudonųjų serbentų uogienė – tiems, kas mėgsta rūgščiau

Publikuota: 2022-07-19 00:00
Atnaujinta: 2022-07-20 02:39

Ingredientai

Raudonieji serbentai 1.5 kg
Razinos 200 ml
Uogienių cukrus 600 g

Gaminimo eiga

1. Nuplaukite serbentus ir razinas.

2. Suberkite ingredientus į puodą ir virkite 5 minutes. Dažnai maišykite.

3. Nugriebkite putas. Puodą nukelkite nuo viryklės.

4. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Susijęs turinys
  • Gaivūs vaisiniai ledai, kurie primins vasarą Karibuose
  • Braškių džemas su baziliko natomis
  • Raudonųjų serbentų čatnis

Panašūs receptai

Spanguolių padažas – išsisaugokite šį receptą, per Kalėdas prireiks
Lengvai paruošiamas

Spanguolių padažas – išsisaugokite šį receptą, per Kalėdas prireiks

Slyvų džemas žiemai – tikra kvapų ir skonių dovana
Lengvai paruošiamas

Slyvų džemas žiemai – tikra kvapų ir skonių dovana

Pikantiška uogienė, kuri nudžiugins visus sūrių ir užkandžių mėgėjus
(3)
Lengvai paruošiamas
15 min.

Pikantiška uogienė, kuri nudžiugins visus sūrių ir užkandžių mėgėjus

Raudonųjų serbentų uogienė – tiems, kas mėgsta rūgščiau
(6)
Lengvai paruošiamas
20 min.

Raudonųjų serbentų uogienė – tiems, kas mėgsta rūgščiau

Naujausi receptai

Orkaitėje užkepta vištiena su bulvėmis, grybais ir šonine – ir skanu, ir sotu
Reikia pasistengti
30 min.

Orkaitėje užkepta vištiena su bulvėmis, grybais ir šonine – ir skanu, ir sotu

Vaisių salotos – spalvingos ir labai maistingos
Lengvai paruošiamas
05 min.

Vaisių salotos – spalvingos ir labai maistingos

Keptas varškės sūris su aštriu medumi ir rozmarinais – gurmaniškas užkandis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Keptas varškės sūris su aštriu medumi ir rozmarinais – gurmaniškas užkandis

Ukrainietiški barščiai – autentiškas receptas
Reikia pasistengti

Ukrainietiški barščiai – autentiškas receptas

Perlinio kuskuso salotos su pomidorais – su gaivia rūgštele
Reikia pasistengti
05 min.

Perlinio kuskuso salotos su pomidorais – su gaivia rūgštele

Plovas – klasikinį receptą paįvairins vienas netikėtas ingredientas
(9)
Reikia pasistengti
2 val.

Plovas – klasikinį receptą paįvairins vienas netikėtas ingredientas

Sekite DELFI
REKLAMA KONTAKTAI PRIVATUMAS KARJERA
en.delfi.lt ru.delfi.lt pl.delfi.lt delfi.ee rus.delfi.ee delfi.lv ru.delfi.lv

UAB DELFI Gynėjų g. 16, 01109 Vilnius +37052045400 info@delfi.lt
© 1999-2019 DELFI. Visos teisės saugomos.