Ingredientai

Miltai 3 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Žiedinį kopūstą nuplaukite, išskaidykite šakelėmis ir virkite pasūdytame vandenyje 4-5 minutes.

2. Nupilkite perplaukite šaltu vandeniu.

3. Peiliu susmulkinkite (jokiu būdu netrinkite trintuve, turi likti mažais gabaliukais).

4. Įmuškite kiaušinį, išspauskite česnaką, suberkite smulkiai tarkuotus sūrius, miltus, prieskonius.

5. Išmaišykite.

6. Rankomis lipdykite nedidelius kotletukus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame svieste.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Čekiški kotletai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Čekiški kotletai

Daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Daržovių kotletukai

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Grikių ir cukinijų kotletukai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių ir cukinijų kotletukai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai