Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Morkos 2 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.2 vnt.
Konservuoti kukurūzai 0.5 indelio
Kietasis sūris 100 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves ir morkas nuskuskite ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.

Nulupkite saliero šaknį ir smulkiai sutarkuokite.

Smulkiai sutarkuokite kietąjį sūrį.

Sumaišykite daržoves, sūrį, įmuškite kiaušinius, įberkite miltų, druskos, nusunktų konservuotų kukurūzų.

Gerai išmaišykite ir kepkite kaip įprastus blynus. Svarbiausia, kad blynai būtų ploni.

Patiekite su grietine, pagardinta česnaku.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba