Ingredientai

Česnakas 2 skiltelės
Poras (baltoji dalis) 1 vnt.
Sojų padažas 1 v. š.
Maltas kuminas 0.2 a. š.
Malta kalendra 0.2 a. š.
Malta ciberžolė 0.2 a. š.
Juodoji druska (nebūtinai, bet suteikia patiekalui kiaušinio skonio bei kvapo) žiupsnelis
Juodieji pipirai pagal skonį
Aliejus kepimui
Porcijos: 2
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų.
Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui Sveikas receptas.

Gaminimo eiga

1. Tofu sulaužome nedideliais gabaliukais.

2. Pomidorą ir cukiniją supjaustome.

3. Petražoles sukapojame.

4. Česnako skilteles smulkiai supjaustome.

5. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus. Beriame česnaką, svogūną, cukiniją ir maišant kepame 2-3 minutes.

6. Dedame pomidorus ir kepame dar 2-3 minutes.

7. Beriame tofu, įpilame sojos padažo, pagardiname prieskoniais ir viską gerai permaišome. Kepame 5 minutes.

Skanaus!
Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai