Porcijos: 6
Jei nerandate specialių itin trapių ir lengvų sausainių-pirštelių, nusipirkite jau iškepto biskvito. Jį supjaustykite trumpomis juostelėmis.

Gaminimo eiga

Pasiruoškite labai stiprios ir labai saldžios tirpios kavos. Ja sulaistykite sausainius.

Grietinėlę su cukraus pudra suplakite iki standžių putų ir sumaišykite su maskarpone.

Į stiklinį ar keraminį keturkampį indą dėkite glaudžiai sulaistytus sausainius.

Užtepkite trečdalį grietinėlės ir maskarponės mišinio. Išlyginkite ir vėl dėkite sluoksnį sulaistytų sausainių, vėl grietinėlės, ant viršaus sausainių ir pabaikite grietinėlės sluoksniu.

Viršų pabarstykite kakavos milteliais.

Dėkite valandai į šaldytuvą.