Ingredientai
Bulvės
3
vnt.
Morkos
2
vnt.
Kopūstai
0.5
vnt.
Sultinys
1.5
l
Druska
pagal skonį
Lauro lapai
3
vnt.
Kvapieji pipirai
4
vnt.
Porcijos: 6
Gana paprastai paruošiama šviežių kopūstų sriuba – ne veltui yra daugelio mėgiama. Švelnaus skonio, gardi ir neapsunkinanti sriuba. Patiekite šviežių kopūstų sriubą apibėrę krapais.
Gaminimo eiga
1. Į puodą suberkite smulkiai pjaustytas morkas, bulves ir užpilkite daržovių ar vištienos sultiniu.
2. Įmeskite stambiai pjaustytos karštai rūkytos šoninės ir užvirkite.
3. Įdėkite lauro lapų ir kvapiųjų pipirų.
4. Į puodą suberkite gana smulkiai pjaustytą kopūstą ir virkite apie 30 minučių.
5. Jei trūksta, įberkite druskos. Galite pagardinti krapais.
6. Patiekite su grietine. Skanaus!
Atsiliepimai