Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Į puodą suberkite smulkiai pjaustytas morkas, bulves ir užpilkite daržovių ar vištienos sultiniu.

2. Įmeskite stambiai pjaustytos karštai rūkytos šoninės ir užvirkite.

3. Įdėkite lauro lapų ir kvapiųjų pipirų.

4. Į puodą suberkite gana smulkiai pjaustytą kopūstą ir virkite apie 30 minučių.

5. Jei trūksta, įberkite druskos. Galite pagardinti krapais.

6. Patiekite su grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba