Gaminimo eiga

Pagrindo kietus produktus susmulkinti smulkintuvu ir sumaišyti su tirpinto sviesto - sutirštinto pieno mišiniu. Torto formą plonai ištepti sviestu, sausainine mase iškloti kraštus bei pagrindą ir dėti į karštą orkaitę. Kepti 10 min. Ištraukus iš orkaitės palikti gaminį atvėsti formoje.

Maskarponę sumaišyti su varške. Išplakti grietinėles kartu, kol ims jaustis purumas, kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.

Sumaišyti abi mases, įpilti likerio ar citrinos sulčių ir išmaišyti. Ne vandenyje, o persikų kompote paruošti pagal instrukciją želatiną ir maišant supilti į neperšaltą varškės - grietinėlės kremą.

Raudonai želei skirtas sultis išmaišyti su cukraus pudra, trupučiu vanilinio cukraus bei mažame kiekyje vandens pagal instrukciją paruošta želatina.

Geltonam sluoksniui ruošti aš naudojau nesaldžią naminę apelsininę moliūgų uogienę. Jos neturint galima tuojau pat sutarkuoti gabaliuką moliūgo ir pavirti maišant su smulkintu ketvirčiu apelsino. Tuomet cukraus galima nedėti, nes saldumo pakanka nuo kitų ingredientų.

Mažame kiekyje vandens ištirpinti želatiną ir supilti į sumaišytų kitų geltono sluoksnio sudedamųjų dalių mišinį. Į sausaininį dubenį pilti tai baltos, tai raudonos, tai geltonos masės, vis palaukiant, kol anksčiau supiltoji sustings. Palaikyti šaldytuve bent 4 val., apdėti vaisias, aplieti žele Ant popieriaus tirpintu šokoladu nupiešti tvorelę ir ja apjuosti tortą. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai