Ingredientai

saulėgrąžų sėklų 100 g
linų sėmenų 100 g
moliūgų sėklų 100 g
aguonų 100 g
vandens 0.5 stiklinės
druskos pagal skonį
maltas bazilikas
bananas 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 5 v. š.
Galite pagalvoti, kad ši duona kieta ir tinkama tik užkandžiui, bet aš griežtai paprieštaraučiau! Ji išlieka minkšta visas 3 dienas, o per tiek ją tikrai sudorosite.

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių temperatūros.

  1. Migdolus, graikinius riešutus ir pistacijas iki smulkumo sumulkinkite.
  2. Suberkite į dubenį visus kitus birius produktus. Įpilkite vandens, prieskonių ir išmaišykite.
  3. Bananą ir kiaušinius virtuviniu trintuvu sutrinkite ir įmaišykite į visą masę.
  4. Kepimo indą ištepkite aliejumi ir suberkite visą duonos masę.
  5. Kepkite 50 min.
Tinklaraštis „Kitchen Obsession“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Stintos su traškučiais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Stintos su traškučiais

Cepelinai su varške ir mėtomis
Reikia pasistengti
1 val.

Cepelinai su varške ir mėtomis

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai