Ingredientai

Mangai 1 vnt.
Pasukos 0.25 stiklinės
Morkos 1 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Šie skanūs kokteiliai gali padėti ne tik išvalyti kenksmingas medžiagas iš organizmo, bet ir atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų ir praturtins vitaminais. Svarbiausia, nesitikėti greito efekto. Teigiamus pojūčius pajusite po poros savaičių, jei kiekvieną rytą vietoj kavos gersite po kokteilį.

Gaminimo eiga

Vienas paprasčiausių būdų valyti organizmą - kiekvieną rytą išgerti stiklinę drungno vandens su šviežiai išspaustomis citrinos sultimis. Tačiau, jei norite ne tik išvalyti organizmą, bet ir paskaistinti odą ar atsikratyti svorio, rinkitės vaisių ir daržovių kokteilius.

Mangų ir ananasų kokteilis

Šis gardus kokteilis turi itin daug antioksidantų - oda atrodys skaistesnė ir gražesnė jau po savaitės. Vienodomis dalimis sumaišykite prinokusio mango ir ananaso gabalėlius ir sutrinkite trintuvu iki tirštos masės. Galite įpilti ketvirtį stiklinės negazuoto mineralinio vandens, sulos ar pasukų.

Burokėlių, apelsinų ir morkų kokteilis

Šis kokteilis padės greičiau atsikratyti nereikalingų kilogramų. Į trintuvą sudėkite lygiomis proporcijomis nuluptą apelsiną, burokėlį ir morką. Sutrinkite iki vientisos masės. Jei kokteilis per tirštas, galite praskiesti trupučiu mineralinio vandens.

Kopūstų, obuolių ir citrinų kokteilis

Šis kokteilis suteiks energijos, o odai skaistumo. Vienodomis dalimis sudėkite obuolius ir kopūstą. Iš citrinos išspauskite sultis ir sutrinkite viską trintuvu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai