Šito torto nereikia kepti, tačiau gaminti geriau iš vakaro.

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite ir sutrinkite su sviestu. Kepimo formą ištieskite folija, sausainių mase padenkite dugną ir kraštus, uždenkite plėvele ir valandai įdėkite į šaldytuvą.

Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės šalto virinto vandens, tegu kiek pastovi. Paskui ištirpinkite įstatę į indą su karštu vandeniu, o tada palikite atvėsti.

Sūrį išplakite su cukrumi ir vanilės esencija iki vientisos masės. Atskirai išplakite grietinėlę.

Šokoladinius batonėlius smulkiai sukapokite ir sumaišykite su sūrio mase. Supilkite želatiną. Maišydami supilkite plaktą grietinėlę.

Kremą sudėkite į formą ir 4 – 6 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai