Ingredientai

svogūno 1 vnt.
sviesto 2 v. š.
miltų 1 v. š.
grietinėlės 0.5 stiklinės
Porcijos: 1
Sūrio sriuba kaloringa, tačiau labai gardi. Gaminkite šią sriubą pietums. Sūrio sriubą gardinkite čiobrelio lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite kubeliais.

2. Prikaistuvyje išlydykite sviestą ir jame apkepkite smulkintą svogūną (apie 2–3 min.), kol suminkštės.

3. Sudėkite miltus ir pakepinkite 2 min., supilkite vištienos sultinį ir užvirkite.

4. Pavirkite apie 3–4 min., kol pradės tirštėti, supilkite grietinėlę ir sudėkite čederio sūrį.

5. Virkite apie 10 min. Gautą sriubą sumalkite trintuvu.

6. Į lėkštę supilkite trintą sūrio sriubą, berkite tarkuoto sūrio, čiobrelio lapelių ir pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai