Norint, kad pusryčiai būtų sotūs, pasigaminkite sūrainį su keptu kiaušiniu. Pakepinta bandelė, tik ką iškeptas kiaušinis ir ypatingas padažas. Gamindami sūrainį su keptu kiaušiniu nepamirškite ir daržovių.

Gaminimo eiga

1. Jautienos faršą suformuokite į mėsainio maltinuką, berkite druskos bei pipirų. Kepkite didelėje kaitroje po 2 min. kiekvieną pusę.

2. Svogūną supjaustykite plonai.

3. MANTINGA brijošė mėsainių bandeles „Cosmos“ paskrudinkite keptuvėje.

4. Dubenyje sumaišykite majonezą, actą ir papriką.

5. Kitoje keptuvėje su aliejumi iškepkite kiaušinį.

6. Iškepus bandelėms sluoksniuokite: bandelė, padažas, sultenė, pomidoro griežinėlis, maltinis, sūris, svogūnai, kiaušinis, padažas, bandelės viršus.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai