Ingredientai

MANTINGA tamsios itališkos čiabatos 1 vnt.
pomidoro 0.5 vnt.
mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
konservuoto tuno savo sultyse 100 g
majonezo 0.5 v. š.
smulkintų svogūnų laiškų 1 a. š.
salotos lapelių keletas
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 minučių. Iškepusiai duonai leiskite atvėsti.

2. Čiabatą pjaustykite riekelėmis. Agurką ir pomidorą supjaustykite griežinėliais, svogūną – smulkiais kubeliais.

3. Į dubenį sudėkite tuną, svogūną, majonezą, druską ir pipirus, susmulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišykite.

4. Ant duonos riekelės dėliokite pomidorus, agurkus ir dėkite tuno masę. Ant viršaus uždėkite salotų lapus ir uždenkite duonos riekele.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai