Ingredientai
Panini duona
4
riekelės
Sviestas
5
šaukštai
Krevetės didelės nevirtos
4
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Čili pipirai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Kedro riešutai
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Citrinos
1
vnt.
Bazilikai švieži
sauja
Parmezano sūris
60
g
Kedro riešutai
1
sauja
Česnakai
1
skiltelė
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Alyvuogių aliejus
5
šaukštai
Paprastai pagaminamas sumuštinukas, kuris puikiai tiks prie balto vyno taurės.
Gaminimo eiga
Pesto skirtus ingredientus sudėti į smulkintuvą ir sumalti.
Panini riekeles patepti sviestu ir apskrudinti orkaitėje.
Sausoje keptuvėje trumpai pakepinti šaukštą kedro riešutų.
Išėmus riešutus, keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus sviesto ir truputį aliejaus, įmesti česnako skiltelę ir čili pipiriuko griežinėlių. Sudėti nuplautas ir nuvalytas krevetes. Kepti jas po 1-1,5 min iš kiekvienos pusės.
Ant duonos dėti pesto, krevetes. Pabarstyti keliais riešutais ir apškakstyti citrinos sultimis.
skonis
Atsiliepimai