Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
špinatų
4
saujos
grietinėlės
300
ml
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kietojo sūrio
50
g
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, česnaką – griežinėliais.
2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepkite smulkintus svogūnus ir česnakus. Įdėkite 2 saujas špinatų ir išmaišykite. Tada sudėkite dar 2 saujas špinatų ir išmaišykite. Įpilkite grietinėlės, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.
3. Užtarkuokite kietojo sūrio ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10 min. Patiekite su keletu špinatų lapų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai