Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
špinatų 4 saujos
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, česnaką – griežinėliais.

2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepkite smulkintus svogūnus ir česnakus. Įdėkite 2 saujas špinatų ir išmaišykite. Tada sudėkite dar 2 saujas špinatų ir išmaišykite. Įpilkite grietinėlės, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.

3. Užtarkuokite kietojo sūrio ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10 min. Patiekite su keletu špinatų lapų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai