Už sočios lazanijos receptą dėkojame skaitytojai Rasai.

Gaminimo eiga

Vištienos faršą, pagardintą prieskoniais, ir smulkiai supjaustytą papriką kepkite keptuvėje apie 10 minučių.

Į kepimo formą sluoksniuokite: pirmas sluoksnis - lazanijos lakštai, antras – smulkiai supjaustytos rūkytos vištienos sluoksnis, apibarstykite tarkuotu sūriu, trečias sluoksnis – lazanijos lakštų, ketvirtas – kepto vištienos faršo su paprikomis ir tarkuoto sūrio, penktas – vėl lazanijos lakštų, šeštas sluoksnis – smulkiai pjaustyto rūkyto kiaulienos kumpio ir tarkuoto sūrio, paskutinis – lazanijos lakštų.

Ant viršaus gausiai užbarstykite tarkuoto sūrio.

Miltus ir pieną išplakite ir supilkite ant lazanijos viršaus. Plakinys turėtų apsemti viršutinį sluoksnį.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai