Ingredientai
Lazanijos lakštai
1
pakelis
Vištienos faršas
1
kg
Sūris
200
g
Rūkyta vištiena
200
g
Pienas
500
ml
Miltai
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Už sočios lazanijos receptą dėkojame skaitytojai Rasai.
Gaminimo eiga
Vištienos faršą, pagardintą prieskoniais, ir smulkiai supjaustytą papriką kepkite keptuvėje apie 10 minučių.
Į kepimo formą sluoksniuokite: pirmas sluoksnis - lazanijos lakštai, antras – smulkiai supjaustytos rūkytos vištienos sluoksnis, apibarstykite tarkuotu sūriu, trečias sluoksnis – lazanijos lakštų, ketvirtas – kepto vištienos faršo su paprikomis ir tarkuoto sūrio, penktas – vėl lazanijos lakštų, šeštas sluoksnis – smulkiai pjaustyto rūkyto kiaulienos kumpio ir tarkuoto sūrio, paskutinis – lazanijos lakštų.
Ant viršaus gausiai užbarstykite tarkuoto sūrio.
Miltus ir pieną išplakite ir supilkite ant lazanijos viršaus. Plakinys turėtų apsemti viršutinį sluoksnį.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Atsiliepimai