Ingredientai
Sviestas
8
šaukštai
Rudasis cukrus
puodelis
Cukrus
puodelis
Kiaušiniai
2
vnt.
Raudonas sausas vynas
puodelis
Miltai
1
puodelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Cinamonas
žiupsnelis
Sviestas
puodelis
Cukraus pudra
3
puodeliai
Raudonas sausas vynas
puodelis
Saldūs ir burnoje tirpstantys, greitai paruošiami keksiukai.
Gaminimo eiga
Sviestą išplakame su cukrumi, įmušame kiaušinius ir dar paplakam. Į masę supilame vyną ir viską išmaišome. Suberiame miltus, kakavą, cinamoną, druską, kepimo miltelius, vanilės ekstraktą, viską dar kartą gerai išmaišom. Dedame į keksiukų formeles, jas užpildome ~ 3\4.
Kepame orkaitėje ~30-35 min. Iškepusių keksiukų viršų patepame kremu: sviestą išplakame su cukraus pudra ir vynu.
Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!
Atsiliepimai