Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Pienas 100 ml
Kakava 1 šaukštelis
Riešutai 1 stiklinė
Romas 2 šaukšteliai
Cukraus pudra 2 šaukšteliai
Kakava 2 šaukšteliai
Porcijos: 15
Iš šių produktų pagaminsite 15 bulvyčių.

Gaminimo eiga

Pieną supilkite į puodą, supilkite ten cukrų ir kakavos miltelius. Puodą pastatykite ant viryklės ir leiskite užvirti. Tuomet sudėkite sviestą ir gabalėliais sulaužytą šokoladą, maišykite, kol masė taps vientisa. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite truputį atvėsti.

Sausainius sulaužykite gabalėliais ir kartu su riešutais sumalkite mėsmale. Į šokolado masę supilkite romą. Tuomet į sausainių masę pilkite šokoladą, gerai išmaišykite. Palikite maždaug 20 minučių.

Iš paruoštos masės formuokite kamuoliukus, apvoliokite juos cukraus pudroje ir kakavos milteliuose. Galima papuošti riešutais ir šokoladu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai