Kai nusibosta kepiniai, mieliniai gaminiai, pravartu pasigaminti sluoksniuotą desertą. Su kruasanais ir grietinėle. Pagaminsite greitai, tad sluoksniuotu desertu galite pavaišinti ir didelę kompaniją.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA kruasanus su aviečių įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.

2. Į indą dėkite grietinėlės, ant viršaus dėkite pjaustytus kruasanus, džemą, uogas.

3. Taip sluoksniuokite, kol baigsis ingredientai.

4. Desertą papuoškite mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai