Ingredientai

bulvių 7 vnt.
česnako 4 skiltelės
pieno 1 stiklinė
grietinėlės 0.3 stiklinės
druskos žiupsnelis
sviesto 100 g
Jei dar nesugalvojote, ką patieksite prie kalėdinio kepsnio, gaminkite česnakinę bulvių košę. Puri ir labai kvapni. Įsitikinsite: česnakinė bulvių košė – pats geriausias garnyras.

Gaminimo eiga

1. Nuvalytas bulves išvirkite.

2. Česnaką sutarkuokite ir prikaistuvyje sumaišykite su pienu, grietinėle, druska. Užvirinkite.

3. Išvirtas bulves sutraiškykite ir užpilkite pieno ir grietinėlės mišiniu. Gerai išsukite su metaline šluotele.

4. Sudėkite kubeliais pjaustytą sviestą ir gerai išmaišykite. Papuoškite česnakinę bulvių košę mėgstamomis žolelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai