Ingredientai

Majonezas šaukštas
Cinamonas žiupsnelis
Kvapieji pipirai žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Marinuotą silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite cinamonu ir pipirais.

2. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais. Pievagrybius perpjaukite į keturias dalis. Apkepkite aliejuje, kol svogūnai gražiai paruduos.

3. Grybus ir svogūnus pagardinkite tarkuotu muskatu.

4. Viską sumaišykite su majonezu.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ne silkė pataluose
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ne silkė pataluose

Eršketas garstyčių padaže
Lengvai paruošiamas
1 val.

Eršketas garstyčių padaže

Įdarytas amūras
Lengvai paruošiamas
1 val.

Įdarytas amūras

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta