Ingredientai

Saulėgrąžos 1.5 stiklinės
Česnakai 3 skiltelės
Morkos 1 vnt.
Karis žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Saulėgrąžas užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį, kad išbrinktų.

Nusunkite ir nuvarvinkite.

Džiovintus pomidorus gana smulkiai supjaustykite ir suberkite į saulėgrąžas. Įpilkite porą šaukštų aliejaus nuo pomidorų.

Įspauskite česnako.

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite aliejuje kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Viską sudėkite į saulėgrąžas.

Pagardinkite kariu, druska ir pipirais.

Viską gerai sutrinkite su elektriniu maisto trintuvu iki tyrės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai