Ingredientai

Virtos krevetės 320 g
Aitriosios paprikos drožlės 0.5 vnt.
Trumpavaisiai agurkai 3 vnt.
Raudonas svogūnas 1 vnt.
Avokadai 2 vnt.
Kalendra šakelė
Druska žiupsnelis
Malti pipirai žiupsnelis
Porcijos: 6
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi salotų su krevetėmis receptu.

Gaminimo eiga

1. Užpilui visus ingredientus sumaišome su smulkintomis kalendromis.

2. Aliejų sumaišome su aitriąja paprika ir sudedame krevetes. Palaikome 5 min.

3. Daržoves susmulkiname mažais kubeliais(arba pagal poreikį). Avokadus nulupame, perpjauname ir išimame kauliuką. Supjaustome minkštimą nedideliais gabaliukais ir pašlakstome citrinos sultimis, kad nepajuostų.

4. Sluoksniuojame salotas lėkštėje:pomidorai, agurkai, krevetės, avokadai, kukurūzai.

5. Tiekiant pašlakstome užpilu.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai