Ingredientai
„Nori“ jūros dumblių lapeliai
10 vnt.
Sojos padažas
1 šaukštas
Sezamų aliejus
2 šaukštas
Ryžių actas
1 šaukštas
Vandens
2 šaukštas
Česnako
1 skiltelė
Sezamo sėklos
1 šaukštas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Sukarpykite arba supjaustykite jūros dumblių lapelius maždaug 1 cm pločio juostelėmis, sudėkite į dubenį.
2. Sumaišykite sojos padažą, sezamų aliejų, actą, vandenį, sutrintą imbierą bei sutrintą skiltelę česnako.
3. Pasigamintą padažą supilkite ant jūros dumblių juostelių – leiskite padažui į jas įsigerti, švelniai maišydami 1-2 minutes.
4. Ant viršaus užberkite sezamo sėklų ir svogūno laiškų.