Ingredientai
Jautienos išpjova
800
g
Vyšniniai pomidoriukai
500
g
Lapinės salotos
300
g
Citrinų sultys
30
ml
Petražolės
sauja
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Itališkas patiekalas.
Gaminimo eiga
Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Susukite į plėvelę ir valandai palikite marinuotis.
Pomidorus perpjaukite perpus. Iškepkite mėsą ant grotelių (vidutiniškai), išimkite į lėkštę ir palikite 3 min. Paskui supjaustykite plonyčiais griežinėliais, sumaišykite su pomidorais, sudėkite į lėkštę su lapinėmis salotomis, įdėkite susmulkintą česnaką, petražoles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Patiekite, kol mėsa dar šilta.
Atsiliepimai