Ingredientai

Rūkyta žuvis 500 g
Marinuoti agurkai 200 g
Obuoliai 200 g
Porai 100 g
Citrinos 1 vnt.
Majonezas 4 šaukštai
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išrinkus ašakas žuvį smulkiai supjaustykite.

Nulupkite ir mažais kubeliais supjaustykite agurkus ir obuolius.

Smulkiai supjaustykite porą.

Viską sudėkite į dubenį, užberkite druskos, pipirų, išspauskite citrinos sultis, sudėkite majonezą. Labai gerai išmaišykite.

Patiekiant užbarstykite šviežių čiobrelių.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla