Ingredientai

Rūkyta žuvis (balta) 600 g
Obuoliai 100 g
Rauginti agurkai 2 vnt.
Pomidorų tyrė 1 šaukštas
Svogūnai 1 vnt.
Aliejus 4 šaukštai
Actas pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Rūkyta balta žuvis išdarinėjama, nukaulinama ir smulkiai supjaustoma.

Obuoliai ir rauginti agurkai smulkiai supjaustomi.

Svogūnai supjaustomi labai smulkiai.

Viskas sumaišoma su pomidorų tyre, aliejumi, actu, pagardinama druska ir pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla