Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pabarstykite druska ir pipirais.

Vištienos gabaliukus apkepkite svieste ant vidutinės ugnies, kol paskrus iš abiejų pusių.

Vištieną išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį.

Svieste apkepkite griežinėliais pjaustytus raudonuosius svogūnus ir susmulkintas česnakų skilteles.

Sudėkite per pusę perpjautus pievagrybius, trumpais šiaudeliais pjaustytas morkas ir kepkite ant mažos ugnies kelias minutes.

Sudėkite vištienos gabaliukus, įberkite Provanso žolelių, supilkite vištienos sultinį, raudoną sausą vyną ir troškinkite ant mažos ugnies uždengus dangčiu apie 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai