Ingredientai

Bulvės 400 g
Pienas 800 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Moliūgą ir bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Užpilkite vandeniu tiek, kad šiek tiek apsemtų.

Virkite ant nedidelės ugnies apie 40 minučių.

Vandenį nukoškite ir užpilkite karšto pieno.

Suberkite prieskonius ir sutrinkite.

Patiekite pabarsčius skrudintomis migdolų drožlėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“