Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Svogūnai
1
vnt.
Saldžiosios paprikos
1
vnt.
Pievagrybiai
100
g
Alyvuogės
10
vnt.
Konservuoti pomidorai
400
g
Vištienos sultinys
200
ml
Pomidorų pasta
2
šaukštai
Čiobreliai
žiupsnelis
Rozmarinai
žiupsnelis
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Sviestas
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaVištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.
Smulkiai supjaustykite saldžiąją papriką, svogūną, alyvuoges ir pievagrybius.
Puode ištirpinkite sviestą ir suberkite svogūnus. Kepkite, kol pageltonuos.
Supilkite konservuotus pomidorus, vištienos sultinį ir pomidorų pastą. Kaitinkite, kol užvirs.
Sudėkite vištienos gabalėlius, saldžiąsias paprikas, alyvuoges, pievagrybius, žalumynus ir prieskonius.
Gerai išmaišykite ir uždengus troškinkite 30 minučių.stykite mažais gabalėliais.
Atsiliepimai