Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Svogūnai 1 vnt.
Saldžiosios paprikos 1 vnt.
Pievagrybiai 100 g
Alyvuogės 10 vnt.
Konservuoti pomidorai 400 g
Vištienos sultinys 200 ml
Pomidorų pasta 2 šaukštai
Čiobreliai žiupsnelis
Rozmarinai žiupsnelis
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Sviestas 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaVištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.

Smulkiai supjaustykite saldžiąją papriką, svogūną, alyvuoges ir pievagrybius.

Puode ištirpinkite sviestą ir suberkite svogūnus. Kepkite, kol pageltonuos.

Supilkite konservuotus pomidorus, vištienos sultinį ir pomidorų pastą. Kaitinkite, kol užvirs.

Sudėkite vištienos gabalėlius, saldžiąsias paprikas, alyvuoges, pievagrybius, žalumynus ir prieskonius.

Gerai išmaišykite ir uždengus troškinkite 30 minučių.stykite mažais gabalėliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba