Ingredientai
raudono pomidoro
1
vnt.
„Kumato“ pomidoro
1
vnt.
geltonų vyšninių pomidorų
1
sauja
buratos sūrio
120
g
baziliko lapelių
keletas
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kedrinių pinijų
1
saujelė
Porcijos: 2
Gaivios, gardžios ir spalvotos – tokios yra pomidorų ir buratos salotos. Išbandykite šią skonių puokštę. Pomidorų ir buratos salotas patiekdami apibarstykite kedrinėmis pinijomis.
Gaminimo eiga
1. Pomidorus susmulkinkite ir sudėkite į lėkštę.
2. Ant pomidorų dėkite įpjautą buratos sūrį. Papuoškite baziliko lapeliais.
3. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska, pipirais ir kedrinėmis pinijomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai