Ingredientai

Degtinė stiklinė
Cukrus 2 šaukštai
Sodos vanduo 2 stiklinės
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Pirmus penkis komponentus gerai išmaišykite ąsotyje, maišykite tol, kol ištirps cukrus. Suberkite persikų gabalėlius ir avietes. Uždenkite ąsotį ir palikite pastovėti 8 val.

Prieš patiekdami supilkite šaltą sodos vandenį.

Galite pilti persikų skonio degtinę, tada nereikės persikų sulčių.

Vietoje aviečių galite dėti kitų uogų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai