Degtinė

Degtinė (kitaip vodka) – stiprus, paprastai bespalvis alkoholinis gėrimas, susidedantis iš distiliavimo būdu valyto etanolio. Pagal Europos Sąjungos nustatytą alkoholinių gėrimų gamybos reglamentą, vodką galima varyti iš bet kokių žaliavų. Šalyse, kuriose daugiausia gaminama ir vartojama degtinė (vadinamasis „degtinės žiedas“), ji tradiciškai gaminama iš grūdų arba iš bulvių. Degtinė yra tradicinis Rytų Europos šalių, Skandinavijos ir Rusijos gėrimas.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

35 receptai

Reikia pasistengti
2 val.

Rusiški žagarėliai

Reikia pasistengti
2 val.

Mielinės spurgos

Lengvai paruošiamas
02 min.

Appletini kokteilis

Lengvai paruošiamas

Black Russian kokteilis

Reikia pasistengti
50 min.

Traškūs žagarėliai

Reikia pasistengti
2 val.

Trapūs žagarėliai

Reikia pasistengti
1 val.

Kubietiška antis

Reikia pasistengti
1 val.

Trapūs žagarėliai

Lengvai paruošiamas
05 min.

Kokteilis „Bobų vasara“

Lengvai paruošiamas

Krienų užpiltinė

Lengvai paruošiamas

Šaltalankių trauktinė

Lengvai paruošiamas

Kokteilis „Cosmopolitan“

Lengvai paruošiamas

Avokadų gaspačas

Lengvai paruošiamas

Kiaušininis likeris

Lengvai paruošiamas

Erškėtuogių likeris

Lengvai paruošiamas

Šermukšnių užpiltinė

Įkelti daugiau receptų