Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Druska žiupsnelis
Citrinų sultys 1.5 šaukšto
Vanduo 3 šaukštai
Porai 0.5 vnt.
Grietinėlė 0.5 stiklinės
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Suminkykite šaltą sviestą, miltus ir druską, kad pasidarytų trupininga masė.

Supilkite citrinų sultis ir šaltą vandenį. Gerai išminkykite.

Tešlą suvyniokite į plėvelę ir pusę valandos palaikykite šaldytuve.

Plačiai iškočiokite ant miltuoto stalo.

Perkelkite ant pateptos orkaitės skardos dugno ir kraštų.

Paplotį kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.

Kiaulieną sumalkite ir apkepkite keptuvėje. Sudėkite griežinėliais supjaustytą porą ir kepinkite dar kelias minutes. Maišinį (be riebalų) perdėkite ant papločio.

Išdėliokite ant viršaus perpus supjaustytus vyšninius pomidorus.

Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius, tarkuotą sūrį, druską, pipirus ir čiobrelius.

Užpilkite maišinį ant papločio ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai