Ingredientai

Saldžiosios geltonosios paprikos 1 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos 1 vnt.
Juodosios alyvuogės 1 sauja
Kalendros 1 sauja
Druska pagal skonį
Česnakinė druska pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis juostelėmis.

Paprikų juosteles sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, apiberkite čiobreliais, druska ir maišant kepkite, kol suminkštės.

Paprikas suverskite į dubenį, plaukite kol šiek tiek pravės ir sumaišykite su alyvuogėmis ir smulkintomis kalendromis. Pgardinkite česnakine druska.

Šios salotos itin tinka prie mėsos patiekalų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba