Ingredientai

Sviestas 3 šaukštai
Obuoliai 2 vnt.
Razinos 3 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Cukraus pudra 1 šaukštas
Porcijos: 6
Už receptą dėkojame skaitytojai Gabrielei.

Gaminimo eiga

Obuolius sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su razinomis, cinamonu, ruduoju cukrumi ir cukraus pudra.

Vieną filo tešlos lakštą aptepkite sviestu.

Obuolių masę sudėkite ties vienu kraštu ir suvyniokite. Kraštus užspauskite.

Sviestu aptepkite dar vieną filo tešlos lakštą ir į jį suvyniokite jau paruoštą štrudelio vyniotinį. Užspauskite kraštus.

Kepkite apie 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai