Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius.
Baltymus pastatykite į šaldytuvą.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių.
Susmulkinkite šokoladą ir ištirpinkite (sudėkite į metalinį dubenį ir tirpinkite virš garų vonelės).
Ištirpusį šokoladą išsukite su sūriu ir kiaušinių tryniais.
Šaltus kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir po truputį įmaišykite į sūrio mišinį.
Kepimo formą išklokite sviestu išteptu kepimo popieriumi ir supilkite tešlą.
Į įkaitintą orkaitę įdėkite skardą su vandeniu ir į jį įstatykite kepimo indą.
Kepkite 15 minučių iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, dar 15 minučių iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Išjungus orkaitę palikite pyragą pastovėti joje dar 15 minučių.
Atsiliepimai