Ingredientai

Malsena miltų mišinys Namų skanėstas Šokoladiniam pyragui arba Šokoladiniam keksui 1 pakelis
Vanilinis pudingas 80 g
Grietinėlė 200 ml
Maskarponės sūris 100 g
Cukrus 50 g
Vyšnių uogienė 200 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Iškepkite šokoladinį pyragą arba šokoladinį keksą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Pyragui atvėsus, rankomis sutrupinkite pagrindą į nedidelius gabalėlius.

2. Paruoškite pudingą, vadovaudamiesi nurodymais ant pakuotės.

3. Pasiruoškite Mascarpone ir grietinėlės kremą: sūrį, grietinėle išplakite kartu su cukrumi.

4. Sluoksniuokite pyragą taip: sutrupinti pyrago arba kekso gabaliukai, pudingas, vyšnių uogienė, grietinėlė. Laikykitės šio eiliškumo, iki kol nebeliks ingredientų.

5. Gautą tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad grietinėlė, pudingas ir vyšnių kompotas arba sirupas susigertų į papločius.

6. Dekoruokite plakta grietinėle, šokoladinio pyrago glajumi ir uogomis.

7. Iki patiekiant ant stalo, laikykite šaldytuve.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla