Ingredientai

Batonas 2 riekelės
Pienas 200 ml
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Krakmolas 2 šaukštai

Gaminimo eiga

Mėsą susimalu su mėsmale, dedu porą riekelių batono, kuris pamirkytas piene arba vandenukyje. Česnako (smulkinto), prieskonių, druskos, pipirų, svogūno (smulkinto), krakmolo, porą kiaušinių ir gerai minkau - kokį pusvalandį: netgi padaužau į stalą (suformuotą gabalą keliu ir metu ant stalo, kokias 5 minutes, kad mėsa gerai susilipintų, kad neliktų tarpelių ir išeitų oras).

Drėgnom rankom formuoju "zuikį": ūsai - makaronų, akys - pipirų. Perdedu į kepimo skardą, apibarstau prieskoniais (galima šalia pridėt bulvių), įpilu truputį vandens ir kepu 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas