Ingredientai
Kopūstai
1
vnt.
Morkos
2
vnt.
Aliejus
1
šaukštas
Miltai
šaukštas
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Grietinė
2
šaukštai
Malta mėsa
800
g
Ryžiai
1
stiklinė
Svogūnai
1
vnt.
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Gaminimo eiga
Apvirtus ryžius sumaišyti su malta mėsa, pjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įmušti kiaušinį ir dar kartą viską gerai išmaišyti. Dėti ant kopūstų lapų, užlankstyti. Balandėlius apvolioti miltuose ir apkepinti ant keptuvės, sudėti į puodą su sultiniu, ant viršaus sudėti morkų ir bulvių sluoksnį, patroškinti 30 min., tada įdėti grietinės ir pomidorų padažo. Patiekti su grietine ir mėgstamu garnyru. Skanaus!
Atsiliepimai