Ingredientai
Miltų
500 g
Kepimo milteliai
20 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Cukraus
50 g
Pienas
250 ml
Dilgėlės
400 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Sviestas
200 g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir trupučiu druskos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti pieną ir išmaišyti. Miltus sumaišyti su kiaušinių mase. Dilgėles, saulėje džiovintus pomidorus, svogūną ir česnakus susmulkinti ir patroškinti lydytame svieste. Kai svogūnai suminkštės, troškinį supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Supilti į kepimo formą ir kepti apie 40–50 min. 190 °C karštumo orkaitėje.
FOTO http://eu.fotolia.com/id/52910557
Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!
Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!