Ingredientai

Kopūstai 1.5 kg
Kiaušiniai 5 vnt.
Svogūnai 3 vnt.
Malti džiūvėsėliai 1 stiklinė
Pienas 0.5 stiklinės
Miltai 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 50 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kopūsto galvą nuplaukite, nulupkite viršutinius lapus ir perpjaukite į 4 dalis.

Dėkite virti į pasūdytą vandenį 4-5 minutes. Gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius su miltais ir pienu gerai išplakite ir supilkite ant kopūstų.

Supilkite du trečdalius džiūvėsėlių kiekio, sudėkite svieste iki geltonumo apkeptus svogūnus, pagardinkite druska ir pipirais.

Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Išlyginkite, ant viršaus užbarstykite likusius džiūvėsėlius. Tolygiai užtarkuokite šalto sviesto.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla