Ingredientai

Šafranas žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kalendros pagal skonį
Sviestas 1 šaukštas
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Žiedinį kopūstą gerai nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

Suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Užberkite druskos, pipirų, kaledros, aitriosios paprikos miltelių ir kepkite maišant apie 5 minutes.

Suberkite moliūgo sėklas, šafraną, išspauskite žaliosios citrinos sulčių, įdėkite sviesto, išmaišykite ir uždenkite dangčiu.

Kepkite ant mažos ugnies apie 7 minutes. Atidenkite , padidinkite ugnį ir paskrudinkite maišant dar minutę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai