Ingredientai

Grybai 2 puodeliai
Kiaulienos ir jautienos faršas 600 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Majonezas 1 šaukštas
Svogūnai 1 vnt.
Grybai 2 puodeliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 2 šaukštai
Pienas 3 puodeliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Šviežius grybus nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Atvėsusius grybus susmulkinkite ir sumaišykite su faršu.

Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, prieskonių ir gerai išmaišykite.

Iškepkite keptuvėje kaip įprastus kotletus. Atidėkite į šoną.

Keptuvėje apkepkite svogūnus. Kai šie ims geltonuoti suberkite virtus grybus. Kepkite kelias minutes.

Įberkite miltų ir maišant kepkite dar minutę.

Įberkite druskos, pipirų ir įpilkite pieno. Maišant kepkite kol sutirštės.

Kotletus sudėkite į puodą ir užpilkite padažu.

Troškinkite 10 minučių ant mažos ugnies.

Patiekite su virtomis bulvėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai