Ingredientai

Šviežios uogos sauja
Cukrus marmeladams 100 g
Natūralus mineralinis negazuotas vanduo 0.5 stiklinės
Traškūs javainiai su lazdynų riešutais ir datulėmis 100 g
Saldūs lietiniai blyneliai 300 g
Juodasis šokoladas 71% 70 g
Citrina 1 vnt.
Avižiniai ledai su mangais 200 g
Mėtų lapeliai (papuošimui) keletas

Gaminimo eiga

1. Šviežias uogas sudėkite į ketaus indą, užberkite cukraus marmeladams, įpilkite pusę stiklinės natūralaus mineralinio negazuoto vandens ir troškinkite apie 10 minučių kepsninėje.

2. Traškius javainius su lazdynų riešutais ir datulėmis susmulkinkite trintuvu iki trupinių masės.

3. Ant saldžių lietinių blynelių užtarkuokite juodojo šokolado ir citrinos žievelės. Blynelius sulankstykite į trikampius ir kepkite ant grilio, kol blyneliai paskrus, o šokoladas išsilydys.

4. Į lėkštę sudėkite uogų marmeladą, grill blynelius, ant viršaus avižinių ledų su mangais, užberkite maltų javainių ir papuoškite mėtų lapeliais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai