Ingredientai

Cukrus 1 šaukštelis
Baltieji malti pipirai žiupsnelis
Krapai sauja
Kiekvienas žuvies valgių mėgėjas žino, kaip greitai
pasūdyti žuvį. Paprastai greitai sūdomos lašišos,
upėtakiai ir sykai. Verta pamėginti ir Atlanto
silkes, sterkus, ešerius arba kuojas – puikaus skonio
žuvis.

Gaminimo eiga

1. Žuvį dėkite ant kepimo popieriaus odele į apačią. Pagardinkite prieskonių mišiniu ir kapotais krapais.

2. Suvyniokite žuvį į popierių ir dėkite į plastikinį maišelį. Stebėkite, kad odelė liktų apačioje. Pakuotę galite prislėgti kokiu nors svoriu, kad į žuvį geriau įsigertų visi skoniai.

3. Patiekdami supjaustykite filė nuo viršaus plonais griežinėliais.

• Konjaku pagardinta sūdyta žuvis

Pagrindinį receptą papildykite 4 šaukštais konjako.

• Žaliosiomis citrinomis pagardinta sūdyta žuvis

Sūdomą žuvį apdenkite plonais žaliųjų citrinų griežinėliais.

• Apelsinais pagardinta sūdyta žuvis

Sūdomą žuvį apdenkite apelsinų griežinėliais.

• Švelniaisiais piruliais pagardinta sūdyta žuvis

Sūdomą žuvį apdenkite grūstuvu sutrintais švelniaisiais piruliais.

• Pipirais ir krapais pagardinta sūdyta žuvis

Sūdomą žuvį apdenkite maltų juodųjų pipirų ir kapotų krapų mišiniu.
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai