Ingredientai
vidutinio moliūgo
1
vnt.
rudųjų pievagrybių
4
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
petražolių
3
šakelės
balzaminio acto
2
v. š.
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
čiobrelių
2
šakelės
salotų lapelių
1
saujelė
fetos sūrio
60
g
Gaminimo eiga
1. Moliūgą perpjaukite pusiau ir išskobkite sėklas, pievagrybius padalinkite į keturias dalis, svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite, petražoles supjaustykite.
2. Į dubenį sudėkite pievagrybius, petražoles, svogūnus, česnakus, įpilkite balzaminio acto ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.
3. Į skardą dėkite moliūgo puseles, apšlakstykite 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska bei juodaisiais pipirais. Ant moliūgų dėkite čiobrelius ir daržoves.
4. Skardą dėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 40 min. Patiekite su salotų lapeliais ir fetos sūrio gabalėliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai