Ingredientai

Šaldytos midijos savo kiaute
Česnakai 2 skiltelės
Petražolės 2 šakelės
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pirmiausiai keptuvėje išlydome sviestą, jam įkaitus dedame pjaustytą svogūną, susmulkintus česnakus ir petražoles. Viską šiek tiek pakepiname, dedame supjaustytus pomidorus, pilame žiupsnelį druskos, pipirų.

2. Keptuvėje esančias daržoves patroškiname, tuomet dedame midijas, keptuvę uždengiame dangčiu ir dar kelias minutes patroškiname.

3. Tuomet pilame grietinėlę ir viską uždengę dangčiu vėl patroškiname kelias minutes.

4. Paskaninkite ant viršaus užbarstę smulkintų šviežių petražolių.

5. Patiekite su prancūziškomis bulvytėmis arba batonu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais