Ingredientai
MANTINGA brijošė bandelių mėsainiams „Cosmos“
0.5
pakuotės
maltos jautienos
200
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
sunokusio avokado
0.5
vnt.
svogūno
0.3
vnt.
česnako
2
skiltelės
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
žaliosios citrinos sulčių
1
v. š.
majonezo
1
v. š.
kukurūzų traškučių
1
sauja
Porcijos: 1
Mėsainis su gvakamole ir traškučiais – ne tik rengiant iškylą. Jie puikiai tiks ir vakare, grįžus po darbo. Ir jei nėra grilio, galima paruošti kepant keptuvėje. Mėsainį su gvakamole ir traškučiais patiekite dar šiltą.
Gaminimo eiga
* MANTINGA brijošė bandeles mėsainiams „Cosmos“ apskrudinkite ant grilio iš abiejų pusių po 1 min.
* Iš maltos jautienos suformuotą paplotėlį dėkite kepti ant aliejumi patepto grilio, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min.
* Avokadą išskobkite ir susmulkinkite peiliu, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite.
* Smulkintą avokadą, svogūną ir česnaką pagardinkite aliejumi, druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir žaliosios citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.
* Apkepusias bandeles patepkite majonezu. Ant apatinės bandelės sudėkite pusę kieko gvakamolės, ant viršaus uždėkite iškeptą paplotėlį, sudėkite likusią gvakamolę, traškučius ir viršutinę bandelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai