Šis prieskonių mišinys puikiai tinka marinuoti vištieną ir avieną.

Gaminimo eiga

Inde sumaišykite sutrintą skiltelę česnako, 2 valgomuosius šaukštus maltos kalendros, 2 valgomuosius šaukštus malto kumino, 1 valgomąjį šaukštą maltos saldžiosios paprikos, 1 itin smulkiai supjaustytą čili pipirą, pusės citrinos sultis, 2 valgomuosius šaukštus sojos padažo ir 8 šakeles čiobrelio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepsninėje lėtai kepti šonkauliai
Lengvai paruošiamas
2 val. 40 min.

Kepsninėje lėtai kepti šonkauliai

Alaus ir garstyčių marinatas
Lengvai paruošiamas

Alaus ir garstyčių marinatas

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas